Transport si retururi

Cum se face livrarea produselor comandate ?

La noi clientul are posibilitatea alegerii modalitatii de livrare - curier rapid 

Insa livrarea prin curier a comenzilor se va putea face numai dupa confirmarea comenzii Dvs. de catre un consultant vicii.net.           

Livrarea comenzilor se face prin firme specializate de curierat. Termenul de livrare este de 2-3 zile. Livrarea nu este gratuita, spre informarea clientului se aplica urmatoarea formula de calcul cu majoritatea companiilor de curierat:

Taxa livrare in functie de modalitatea de plata: Plata prin card sau Ordin de Plata 15 lei, plata ramburs numai la curier 30 de lei, indiferent de comanda (cantitate sau valoare).

In momentul livrarii, persoana careia ii este inmanat coletul treuie sa aiba peste 18 ani !

Toate taxele si cheltuielile de expeditie vor fi suportate de client.

Conditiile de retur ale unei comenzi facute pe Papillon Trade

Cumparatorul are dreptul să notifice în scris că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea coletului sau urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris suma care constituie pretul contractului. Denuntarea unilaterala se realizeaza printr-un e-mail transmis pe adresa vicii@vicii.net.

Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă din ziua lucratoare urmatoarei datei de primire de către Cumparator.

In situatia in care clientul nu doreste sa renunte la cumpararea produsului/serviciului si doreste o inlocuire a unui produs/serviciu, de acelasi gen, trebuie sa existe o interdependenta valorica intre acesta si noul produs/serviciu solicitat.

Cumparatorul nu poate returna produsele/serviciile achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

Cand cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile lucratoare, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei primirii coletului, respectiv datei primirii produsului;

Clientul ia la cunostinta si de urmatoarele cerinte specifice:

  • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit). Produsul trebuie sa fie in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, cu accesoriile aferente, exact ca in momentul vanzarii si sa nu prezinte sub nici o forma semne de folosire sau uzura. Nu se admit exceptii (de exemplu, ambalaje deteriorate, zgarieturi sau alte defecte fizice).
  • In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Cumparator exceptie facand cazul lipsei conformitatii produsului, situatie in care Papillon Trade va suporta contravaloarea transportului.
  • Se poate folosi orice serviciu de livrare, atata timp cat produsul(ele) este(sunt) livrat(e) direct si la adresa Papillon Trade. Papillon Trade nu ridica coletele trimise prin Posta-Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurarea sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre Papillon Trade, cade in sarcina Cumparatorului. Papillon Trade devine raspunzator din momentul in care semneaza de primire a coletului(lor), in sensul confirmarii receptionarii coletului(lor), cantitativ si calitativ. Papillon Trade se obliga ca in termen de 10 zile de la confirmare primirii coletului(lor) sa efectueze receptia cantitativa si calitativa a continutului acestuia(ora). In situatia livrarii unui alt produs decat cel comandat, il puteti returna. In aceasta situatie Papillon Trade va suporta toate cheltuielile de transport si va livra produsul cerut, in termen de maxim 30 de zile. Papillon Trade poate livra un produs sau un serviciu de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate numai dacă acest lucru a fost acceptat expres de cumparator.

Cumparatorul nu poate returna produsele/serviciile achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

  • - cand se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit);
  • - in conformitate cu art. 10 lit.c din O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. Papillon Trade isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid ca de exemplu vinul care este transportat in conditii de temperatura extrema – temperaturi de peste 30 grade Celsius sau de sub 3 grade Celsius. In cazul in care s-a returnat un produs, iar Papillon Trade nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi Clientului contravaloarea produsului, in termen de cel mult 30 de zile de la returnare. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul si asigurarea produselor pe timpul transportului, achitate de Cumparator, nu se ramburseaza.

 

In cazul in care aveti alte intrebari, va rugam sa ne contactati la vicii@vicii.net sau telefonic la 0727 374 008.


Echipa vicii.net.